Firmaprofil

LINDE BRANDMATERIEL blev stiftet den 1. april 1980 og etablerede sig i Københavns sydvestkvarter som leverandør af håndildslukkere og øvrigt brandmateriel samt førstehjælpsudstyr og som servicevirksomhed indenfor service og teknisk eftersyn af brandmateriel

Virksomheden voksede, og i 1986 oprettede vi en afdeling i Odense for bedre at kunne betjene vore kunder vest for Storebælt. Et par år senere – i 1988 – udvidede vi virksomheden til også at omfatte produktion af et komplet program af håndildslukkere – “LINDE-ildslukkere”. Kombinationen af høj kvalitet, særdeles gode slukningsegenskaber og konkurrencedygtige priser medførte, at “LINDE-ildslukkere” hurtigt blev et anerkendt produkt på det danske marked. I 1993 flyttede LINDE BRANDMATERIEL derfor til nye og større lokaler, der gav os optimale produktionsbetingelser og servicemuligheder.

Sideløbende med produktionen af håndildslukkere opnåede vi agenturer og forhandling af produkter fra førende europæiske producenter indenfor branchen, herunder eneforhandlingen af et svensk slangevindeprodukt, der hedder “LINDE BTK” slangevinder og -skabe. Produktet er af meget høj kvalitet og godkendt i alle de nordiske lande.

Med indførelsen af nyt regelsæt med fælles EU-normer valgte vi i 1997 at nedlægge vores produktion af håndildslukkere og imødekomme et stærkt stigende salg af håndildslukkere gennem import fra Tyskland – kvalitetsprodukter som vi stadig forhandler.

Virksomheden er løbende ekspanderet og i 2002 flyttede LINDE BRANDMATERIEL til større lokaler og bedre faciliteter på den nuværende adresse i Roskilde, og afdelingen i Odense er flyttet til større og bedre lokaler i Middelfart. I 2007 etablerede vi en afdeling i Sisimiut i Grønland for bedre at kunne servicere vore forhandlere og øvrige kunder i det nordlige Danmark, hvor lokalkendskab er en ubetinget fordel.

Vi har i årenes løb oparbejdet stor ekspertise og er i dag en anset specialist indenfor det brandtekniske område med forhandlere i hele landet, samt i Grønland og på Færøerne.